Visningar

  • söndag 26 november, 2017
    kl 13.00-14.00

Kontakta mäklare för
personlig visning

Visningsadress

Åk efter Jordbrukargatan sen upp vänster i backen
Eds Allé, Upplands Väsby

EdsAlle-poppelhusen-logo-century-bk

 

 

 

 

Mäklare

Anna Scholander
073 – 333 99 07
Mejla Anna

Svensk Nyproduktion (Svenska Mäklarhuset)
Rosenborgsgatan 12, 169 74 Solna

LOGGA

  • 3D illustration överblick av området
  • Illustration av två husfasader

Välkommen till vårt visningshus!

Välkommen hem till Poppelhusen – ett nybyggt och familjevänligt område i nordvästra delen av Eds Allé. Med bästa läget får ni skogen och ängarna som granne och Mälaren en kort promenad bort. Här kan ni flytta in och njuta från första stund.

Våra hus

Brf Poppelhusen består av 22 rymliga och ljusa enfamiljshus med egen carport, förråd och ett härligt trädäck för avkopplande stunder på baksidan. Träfasader i olika kulörer skapar variation i området och ger varje hus en egen karaktär. Brf Poppelhusen ligger lugnt och naturskönt längst norrut/ längst in i det nya småhusområdet, med skogen som granne och Mälaren och Kairobadet en kort promenad bort.

Njut av ett 141 kvadratmeter stort enfamiljshus, med 5 RoK fördelat på ett generöst vardagsrum, välplanerat kök, tre sovrum, ett allrum och två badrum. Förvarings- och förrådsutrymmen är optimalt planerade för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

Husen produceras i en torr, ren och kontrollerad miljö inomhus i fabrik och levereras som färdiga moduler till tomten. En väl beprövad byggmetod som säkerställer att ingen fukt byggs in och ger en frisk och sund inomhusmiljö. När huset är på plats byggs förråd och carport med plats för två bilar.

Markarbeten på byggarbetsplatsen har påbörjats och första inflyttning i enfamiljshusen är preliminärt planerad till höst/vinter 2017.

Området

Eds allé är en perfekt plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv – här finns stora grönområden för promenader och löprundor, fina sjöar med badplatser och lantlig idyll runt knuten. Med Väsby centrum på promenadavstånd, är det ändå aldrig långt till butiker, service och goda kommunikationer. Här tar du dig lika lätt till Stockholm city som till Uppsala inom 30 minuter och Arlanda är endast 10 minuter bort med pendeltåget.

I närheten finns flera förskolor och den närmaste grundskolan, Runbyskolan, ligger på bekvämt gångavstånd.

Bostadsrätt

Husen upplåts med bostadsrätt och bostadsköpet innebär ett medlemskap i bostadsrättsföreningen Poppelhusen. Som medlem i föreningen blir du delägare till hela bostadsrättsföreningens område.

Mer information

Är du intresserad av att köpa ett enfamiljshus i Brf Poppelhusen kontakta mäklaren för mer information.

Vi erbjuder personliga visningar där du tillsammans med mäklaren i lugn och ro kan titta på visningshuset. På så sätt får du som kund möjlighet att få mäklarens fulla uppmärksamhet under din visning. Är du och din familj intresserade av en privat visning, kontakta vår mäklare för att boka in en tid.

Samtliga hus får Järntorgets höga originalstandard då stopptiderna för tillval har passerats. Mer information om vad som ingår framgår i vår broschyr Originalinredning. Har du frågor, tveka inte att kontakta vår mäklare så berättar hon mer.

 

Fakta

Område Eds Allé, Upplands Väsby
Rum 5 RoK
Boarea 141 kvm
Antal 22 enfamiljshus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Arkitekt GRAD Arkitekter