Upplands Väsby

Eds Allé Poppelhusen

Visningar

  Kontakta mäklare för
  personlig visning

  Mäklare

  Amanda Merio
  072-973 31 51
  Amanda.merio@svensknyproduktion.se

  Svensk Nyproduktion
  Rosenborgsgatan 12, 169 74 Solna

  LOGGA

  Visningsadress

  Åk efter Jordbrukargatan sen upp vänster i backen
  Eds Allé, Upplands Väsby

  EdsAlle-poppelhusen-logo-century-bk

   

   

   

   

  Inflyttningsklart i Eds Allé

  Bara ett fåtal hus kvar till försäljning i populära Poppelhusen! Ta chansen att köpa ett inflyttningsklart hus. Kontakta mäklare Amanda Merio 072-973 31 51 för mer information och personlig visning.

  Välkommen hem till Poppelhusen – ett nybyggt och familjevänligt område i nordvästra delen av Eds Allé. Här får ni skogen och ängarna som granne och har Mälaren en kort promenad bort och kan flytta in och njuta från första stund.

  Våra hus

  Brf Poppelhusen består av 22 rymliga och ljusa enfamiljshus med egen carport, förråd och ett härligt trädäck för avkopplande stunder på baksidan. Träfasader i olika kulörer skapar variation i området och ger varje hus en egen karaktär. Brf Poppelhusen ligger lugnt och naturskönt längst norrut/ längst in i det nya småhusområdet, med skogen som granne och Mälaren och Kairobadet en kort promenad bort.

  Njut av ett 141 kvadratmeter stort enfamiljshus, med 5 RoK fördelat på ett generöst vardagsrum, välplanerat kök, tre sovrum, ett allrum och två badrum. Förvarings- och förrådsutrymmen är optimalt planerade för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

  Husen produceras i en torr, ren och kontrollerad miljö inomhus i fabrik och levereras som färdiga moduler till tomten. En väl beprövad byggmetod som säkerställer att ingen fukt byggs in och ger en frisk och sund inomhusmiljö. När huset är på plats byggs förråd och carport med plats för två bilar.

  Området

  Eds allé är en perfekt plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv – här finns stora grönområden för promenader och löprundor, fina sjöar med badplatser och lantlig idyll runt knuten. Med Väsby centrum på promenadavstånd, är det ändå aldrig långt till butiker, service och goda kommunikationer. Här tar du dig lika lätt till Stockholm city som till Uppsala inom 30 minuter och Arlanda är endast 10 minuter bort med pendeltåget.

  I närheten finns flera förskolor och den närmaste grundskolan, Runbyskolan, ligger på bekvämt gångavstånd.

  Bostadsrätt

  Husen upplåts med bostadsrätt och bostadsköpet innebär ett medlemskap i bostadsrättsföreningen Poppelhusen. Som medlem i föreningen blir du delägare till hela bostadsrättsföreningens område.

  Personliga visningar

  Vi erbjuder personliga visningar där du tillsammans med mäklaren i lugn och ro kan titta på visningshuset. På så sätt får du som kund möjlighet att få mäklarens fulla uppmärksamhet under din visning. Är du och din familj intresserade av en privat visning, kontakta vår mäklare för att boka in en tid.

  Samtliga hus har Järntorgets höga originalstandard då stopptiderna för tillval har passerats. Mer information om vad som ingår framgår i vår broschyr Originalinredning. Har du frågor, tveka inte att kontakta vår mäklare så berättar hon mer.

   

  Fakta

  Område Eds Allé, Upplands Väsby
  Rum 5 RoK
  Boarea 141 kvm
  Antal 4 hus kvar till försäljning
  Upplåtelseform Bostadsrätt
  Status Inflyttningsklart
  Arkitekt GRAD Arkitekter