Visning

Kontakta mäklaren för personlig visning.

Mäklare

Eva Rundqvist
Wallenberg Fastighetsförmedling
Reg fastighetsmäklare
Mobil: 070-570 88 81
E-post: eva@wallenbergfast.se

wallenbergfast_logo_red-150px

Avståndstabell

Coop Konsum – gångavstånd
Apotek – gångavstånd
Värmdö Köpcentrum – 3,5 km
Forum Nacka – 15 km
Gustavsbergsbadet – 525 m
Siggesta gård – 14 km
Artipelag 4 km
Fågelbro golfklubb – 13 km
Slussen 20 km

Kök med balkong/terassdörr samt fönster

Vardagslyx utan tillval

Vår inredare har valt genomtänkta material med kvalitet och på så sätt skapat en färdig helhet åt dig. Ett arkitektritat boende med öppna umgängesytor i vardagsrum och kök och en mer privat del med sovrum och badrum för sig. Smarta och yteffektiva planlösningar där funktion, design och inte minst livet är i centrum. Lägenheterna har en ljus stilren grund med vita väggar och vitlaserad ekgolvsparkett som är enkelt att anpassa efter just din stil. Bara att flytta in!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en yta där man umgås mest. Därför är funktion lika viktigt som utseende i detta rum. Ett praktiskt men smakfullt kök med vita släta skåpsnickerier från Ballingslöv blir din naturliga samlingsplats. Industriarvet syns i kakelvalet; vita plattor i dimensionerna 15×15 cm. Praktiskt och hållbart med grå laminat bänkskiva och blandare från FM Mattsson. Den energisnåla köksutrustningen från Cylinda i rostfritt och den integrerade diskmaskinen smälter fint in och skapar en helhet. Ett kök för liv och rörelse i många år!

Allt det dagliga i ett badrum kan lätt bli vardagslyx med ett fräscht och praktiskt badrum. Här har våra inredare tänkt till och skapat en oas som andas industridesign i kakelsättning och färgval. Vitt kakel i 20×20 cm och grått klinker i 10x10cm är en tidlös kombination som passar de flesta. Vit kommod med FM Mattson blandare och en stor härlig infälld spegel samt en snygg duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda gör vardagsbestyren lätta att hantera. Ovan tvättmaskin och torktumlare finner du en bänkskiva i laminat samt väggskåp för extra förvaring. Sätt färg på ditt badrum med mjuka handdukar, fint förpackade tvålar och gröna växter.

De större lägenheterna får en rymlig klädkammare och till alla lägenheter ingår även ett vindsförråd för extra förvaring. Balkongen eller uteplatsen blir ditt extrarum och en plats att tanka energi med odling, en fika eller vila. Utsikten blir antingen mot gården, mot Blå Blomparken eller båda två beroende på vilken lägenhet du väljer.

Fakta Brf Domino

Status Etapp 3 Två lägenheter kvar till försäljning
Antal 111 bostäder
Arkitekt Lindberg Stenberg Arkitekter
Inflytt start Q4 2017

Fakta Brf Sailor

Status Etapp 1 Slutsålt
Status Etapp 2 Slutsålt
Antal 125 bostäder
Arkitekt Lindberg Stenberg Arkitekter
Inflyttning Inflyttat 2017