Visningar

  Mäklare

  Maria Pettersson
  maria.pettersson@maklarringen.se
  08-560 328 40
  0737-28 63 28

  Logga_MR

  • Vy på tak av hus
  • Fotbollsplan
  • Lekpark

  Skärvik villatomter

  Passa på – endast en tomt kvar.

  På dessa naturnära tomter kan du sätta just din prägel på ditt hem och få en alldeles egen oas i en ny del av ett redan uppbyggt och hemtrevligt villaområde. Ett personligare hem är svårt att finna. Din dröm börjar med en tomt i ett av Ekerös bästa lägen.

  Tomterna ligger nära Mälaren och gränsar till Jungfrusundsåsens friluftsområde med dess många motionsspår, ridstigar, cykelvägar, ishallar och slalombacke vilket passar den som vill ha nära till sport och friluftsliv. För golfaren finns tre golfbanor inom 15 minuters bilavstånd. Ekerö erbjuder nästan 50 olika idrotter och aktiviteter att välja på som drivs av ett engagerat föreningsliv. I området finns redan en härlig lekplats, två grönområden, en stor gräsyta för fotboll, lek, picknickar med möjlighet till andra aktiviteter för stora och små.

  Förskolor och skolor ligger i närheten och affärer finns både i Träkvista och i Ekerö centrum. Trots känslan av att vara på landet är storstan inte långt borta. Kommunikationerna är bra i form av ett utbrett nät av bussar. Buss går regelbundet till Brommaplan. Bilfärja går mellan Jungfrusund på Ekerö kommun och Slagsta i Botkyrka kommun.

  För den som söker en tomt på Ekerö att bygga sitt drömhus på, i nära anslutning till Mälaren, så är Skärvik rätt ställe. En underbar plats att förverkliga dina husplaner på.

  För mer information vänligen kontakta vår mäklare.