Visningar

  VISNINGSADRESS

  Nytt Hem

  Hälsingegatan 40, 113 43 Stockholm

  Mäklare

  Åsa Drakenberg
  Reg. Fastighetsmäklare
  Hälsingegatan 40
  +46 8 441 57 10

   

  • Vy på husen från gatan, två radhus
  • detaljbild, säng, lakan, kuddar och smycken
  • Rum med fönster och balkongdörr

  Tollareängen Radhus

  För att boka ett radhus i Brf Tollareängen; fyll i en intresseanmälan och maila till asa.drakenberg@nytthem.se.
  Märk ämnesraden med: ”Intresseanmälan Tollareängen”. För mer information, se ”Så här bokar du”.

  Med ett sällsynt vackert läge i Nacka bygger vi 33 stilsäkra radhus.
  I radhusen på Tollareängen bor ni granne med skog och ängar, alldeles intill Tollare naturreservat. Naturen bjuds in genom stora fönsterpartier och en öppen planlösning. Här har vår inredare skapat en harmonisk helhet med noga utvalda material av hög kvalitet. Vitpigmenterade trägolv, ljusgrå väggar, köksbänk och stänkskydd av polerad kompositsten samt sandfärgat kakel och klinker i badrum ger en tidlös och vacker bas i ert nya hem.

  Här finns rum för alla, i tvåplanshus med vindsförråd och en boyta om 139 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Varje hus har en egen trädgård, med uteplatser av trätrall i två väderstreck och ett trädgårdsförråd. Flytta in och njut från första stund, trädgården är färdigställd och klar!

  Radhuskvarteret är format av landskapets gränser och består av längor om tre respektive fyra hus, grupperade runt en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. Varje hus har plats för en bil på den egna uppfarten och ytor för besöksparkering finns samlat vid entrén till området. Radhusen byggs helt i trä, med varma och varierande fasadkulörer, inspirerade av naturens färger. Sadeltak med betongpannor ger plats för ett rymligt kallvindsförråd.

  Välkommen hem!

  Fakta

  Område Tollare, Nacka
  Antal 33 radhus
  Rum 5 rok
  Boarea 139 kvm
  Upplåtelseform Bostadsrätt
  Arkitekt ALMA Arkitekter