Visningar

  VISNINGSADRESS

  Tollare Ängs väg 23, 132 49 Saltsjö-Boo

  Mäklare

  Iréne Hildebrandt
  irene@individafast.se
  070- 855 03 11

   

  • Rum med fönster och balkongdörr
  • Vy på husen från gatan, två radhus

  Tollareängen Radhus

  Med ett sällsynt vackert läge i Nacka bygger vi 33 stilsäkra radhus.
  I radhusen på Tollareängen bor ni granne med skog och ängar, alldeles intill Tollare naturreservat. Naturen bjuds in genom stora fönsterpartier och en öppen planlösning. Här har vår inredare skapat en harmonisk helhet med noga utvalda material av hög kvalitet. Vitpigmenterade trägolv, ljusgrå väggar, köksbänk och stänkskydd av polerad kompositsten samt sandfärgat kakel och klinker i badrum ger en tidlös och vacker bas i ert nya hem.

  Här finns rum för alla, i tvåplanshus med vindsförråd och en boyta om 139 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Varje hus har en egen trädgård, med uteplatser av trätrall i två väderstreck och ett trädgårdsförråd. Flytta in och njut från första stund, trädgården är färdigställd och klar!

  Radhuskvarteret är format av landskapets gränser och består av längor om tre respektive fyra hus, grupperade runt en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. Varje hus har plats för en bil på den egna uppfarten och ytor för besöksparkering finns samlat vid entrén till området. Radhusen byggs helt i trä, med varma och varierande fasadkulörer, inspirerade av naturens färger. Sadeltak med betongpannor ger plats för ett rymligt kallvindsförråd.

  Välkommen hem!

  Fakta

  Område Tollare, Nacka
  Antal 33 radhus
  Rum 5 rok
  Boarea 139 kvm
  Upplåtelseform Bostadsrätt
  Arkitekt ALMA Arkitekter
  Inflyttning fr.o.m. vår/sommar 2018