Lediga tjänster

Vi söker för tillfället:

Marknadsassistent – Järntorget Bostad

Om tjänsten:
Järntorget söker en kreativ och produktiv marknadsassistent på heltid. Järntorgets marknadsavdelning ansvarar för företagets kommunikation och består idag av tre personer. Du kommer att arbeta i ett stödjande team och rapportera till marknadsansvarig.

Arbetsuppgifter:
-Sköta kundregister och skapa nyhetsbrev
-Löpande dagliga uppgifter som support till marknadsavdelningen eller andra delar i organisationen
-Uppdatera vår webbplats och social media med kreativt innehåll
-Vara behjälplig med att koordinera, planera och utföra marknadsaktiviteter
-Annonsbeställningar
-Vara delaktig i framtagning av säljmaterial

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du är en person med energi och driv, som avslutar det du påbörjat, är proaktiv och har förståelse för hur detaljer påverkar helhetsbilden. Du är självständig och van att jobba mot deadlines. Du fungerar lika bra i grupp och känner ansvar för arbetsuppgifter. Du är kreativ och vill vara en del av en mindre marknadsavdelning med högt tempo och glatt humör. Arbetsuppgifterna kan variera dagligen och därför är det bra om du är flexibel och van att jobba med flera projekt samtidigt.

Vi söker dig som har:
Relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
Gärna några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
Erfarenhet av WordPress och Google analytics
Meriterande med kunskap i InDesign, Photoshop, Vitec och Mailchimp
Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg.

Information och ansökan
Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med ansökan till jobb@jarntorget.se innan den 30 juni 2017.

 

Projektkoordinator – Järntorget Bostad

Om tjänsten
Som projektkoordinator är du ett administrativt stöd till projektledare och biträdande projektledare i våra bostadsutvecklingsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hantering av avtal med våra bostadskunder, administration kring bostadsrättsföreningar och intern administration. I mån av tid är du även behjälplig vid bostadsvisningar, tillträden och liknande aktiviteter, vilket till viss del sker på kvällar och helger. I ditt arbete har du ett nära samarbete med projektledare och biträdande projektledare och din uppgift är att bidra till att skapa en god ordning i projekten, att säkerställa en enhetlig hantering och att underlätta projektens framdrift. Du arbetar med många olika projekt och projektledare och rapporterar till regionchef. Du kommer även att ha mycket kontakt med mäklare, våra bostadskunder och representanter för våra bostadsrättsföreningar.

Hos oss får du arbeta tillsammans med schyssta, engagerade och kompetenta kollegor i en spännande bransch. Vi är en värdeskapande stadsbyggare som också tar ett socialt ansvar för ett inkluderande samhälle och vi är stolta över vad vi åstadkommer tillsammans. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg där tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flera bussar passerar.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med gymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Du har arbetat i projekt som arbetsform och det är meriterande om du har någon relevant eftergymnasial utbildning. Vidare ser vi erfarenhet från bostadsutveckling som meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system, gärna Vitec.

Som person är du noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra människor och har stor känsla för god service och kundbemötande. Du är bra på att planera ditt arbete och tar egna initiativ och eget ansvar för arbetsuppgifterna.

Information och ansökan
Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med ansökan till jobb@jarntorget.se innan den 15 juni 2017.

 

Markprojektledare – Järntorget Bostad

Om tjänsten
Järntorget söker nu en markprojektledare vars huvudansvar är att planera bolagets markarbeten i såväl tidiga skeden som i produktionsskedet tillsammans med projektledare och arbetschefer.

I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter;
– i tidiga skeden beställa geotekniska undersökningar och utföra massbalansberäkningar och preliminära kalkyler
– optimera uppdelning av entreprenader beroende på projektets komplexitet och förutsättningar och skapa förfrågningsunderlag
– göra tidplaner för markarbeten
– Säkerställa effektiv styrning i projekten
– Utreda eventuella samordningsvinster mellan projekten.
– Medverka i kontakter med kommuner gällande produktionsplanering.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som känner att du vill utvecklas inom ett bostadsutvecklingsföretag. Du förstår vikten av att det finns stora fördelar med att planera och optimera markarbeten och att upphandlingen skiljer sig i delar mot upphandling av övriga entreprenader inom bostadsbyggande. Du har handlat upp entreprenörer tidigare och är van med branschavtal/ mängdförteckningar och á-priser.

Du arbetar idag troligen som konsult med markfrågor och har erfarenhet av ovanstående frågor men känner att det vore roligt att komma in i ett företag och arbeta med markfrågor inom ett och samma företag. Du har en högskoleutbildning alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du är noggrann och förstår vikten av planering och att bra underlag är nödvändigt för att nå ett bra slutresultat. Som stöd i ditt arbete har du kunniga medarbetare och chefer.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg där tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flera bussar passerar.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Worko dit du också skickar dina ansökningshandlingar. Kontaktperson är Douglas Neuman som nås på 070-761 74 40 alternativt douglas.neuman@worko.com
Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-06-22

 

Platschef – Järntorget Bygg

Vänligen kontakta Patrik Arengård
, vd Järntorget Bygg, för mer information
på telefon: 08–705 39 74
 eller mail: patrik.arengard@jarntorget.se

 

Spontanansökningar

Spontanansökan till Järntorget Bostad skickas till Hugo Dammert, vd Järntorget Bostad.
hugo.dammert@jarntorget.se

Spontanansökan till Järntorget Bygg skickas till  Patrik Arengård, vd Järntorget Bygg.
patrik.arengard@jarntorget.se