Arbetsledare till Järntorget Bygg

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa och bidra till Järntorgets fortsatta framgång? Vi söker nu en arbetsledare till vårt spännande projekt Futura i Gubbängen där vi bygger 304 studentlägenheter. Du blir en viktig del i projektet och dess utfall med att planera, styra och kontrollera samt att stötta arbetschefen och platschefen under genomförandefasen.

Järntorget producerar främst i egen regi, men tar också externa uppdrag. Vi arbetar enligt en Construction Management modell där vi handlar delade entreprenader med UE, material och montage. Du kommer arbeta i en kompetent organisation med engagerade kollegor.

På huvudkontoret har vi stöd och kompetens inom kalkyl, inköp och installationssamordning och ute i projekten finns arbetschefer, platschefer och arbetsledare. Järntorget erbjuder dig en spännande tjänst där du ges möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Hos oss råder en familjär stämning som präglas av att vi trivs med vårt företag och med varandra. Järntorget är bra på att ta hand om sina medarbetare!

Du kommer få stor möjlighet att påverka projektet och fungera som en viktig del i genomförandet. Du är trygg, ordningsam och utåtriktad. Du har en problemlösande inställning och genomföra projekt med bra resultat, ekonomiskt som tekniskt.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara

  • Vara med och upprätta tid- och leveranstidplaner
  • Hålla i samordningsmöten
  • Leverans- och montagekontroller
  • Säkerställa underentreprenörers egenkontroller
  • Försyn och medverkande vid besiktningar
  • Vara aktiv i arbetsmiljöarbetet, såsom skyddsronder och se till att regler efterföljs
  • Delaktig i ekonomi och prognosarbeten, ÄTA-hantering m.m.

Låter den som en beskrivning av dig?

Då hoppas vi på att kunna önska dig välkommen till vårt härliga team.

Stabil och långsiktig bostadsutvecklare med drivkraften att skapa bestående värden för samhälle, projekt och individ

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en utvecklingsfokuserad verksamhet som står på en trygg bas med goda referenser, stabila finanser och gedigen kompetens med 30 år på marknaden.

Järntorgets verksamhet omfattar bostadsutvecklingens hela process från förvärv till förvaltning och överlämning, vi utvecklar bostäder samt förvaltar egna fastigheter.
För den här tjänsten innebär det ett varierande och brett arbete med utveckling av såväl hyres- som bostadsrätt, studentbostäder och småhus. Även metoderna har en variation från betong till trähus, platsbyggt och modulärt. Under hösten har vi också påbörjat arbetet med att Svanenmärka våra projekt.

Över tid uppför vi ca 400 bostäder per år. Vår byggrättsportfölj rymmer cirka 3 300 bostäder i Stockholm och Uppsala län och vi är cirka 80 anställda. Inom koncernen finns också Bomodul, vår egen trähusfabrik. Sedan 20 år har vi byggt över 800 lägenheter i hus av trä.

I enlighet med våra drivkrafter och i takt med att marknadens behov förändrats har Järntorget tagit fram nya koncept, bland annat hyressättningsmodellen Rimlig hyra som ger lägre hyresnivåer. Vi arbetar också med att kunna erbjuda moderna kollektivboenden.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträdesdatum: Så snart som möjligt
Lön och bonus: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då rekrytering och urval sker löpande.

Kontakt

Maila din ansökan till jobb@jarntorget.se. Märk din ansökan med ”Arbetsledare”.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Ahlberk, arbetschef
076 – 949 42 54, marcus.ahlberk@jarntorget.se

På frågor kring rekryteringsprocessen svarar Linda Bodén, HR-ansvarig
073-076 83 70, linda.boden@jarntorget.se

Varmt välkommen med din ansökan!