Vallentuna

Ormsta Småhuskvarter

Ett helt villakvarter i Vallentuna

En kilometer från Vallentuna golfklubb, i den lugna stadsdelen Ormsta, planerar vi för ca 72 radhus/kedjehus med promenadavstånd till två pendelstationer.

Med närhet till såväl natur och idrottsanläggningar som Roslagsbanan för bekväm pendling så växer ett nytt område med småhus fram. I området kommer också en ny förskola att byggas. Med tillverkning i vår egen trähusfabrik i småländska Bodafors kommer vi att uppföra ca 72 rad-, kedje- och parhus.

Om området

Ny hembygd för dig som väljer norra Stockholm.

Vallentuna har vuxit fram längs Roslagsbanan, som har dubbelspår sedan 2015. Det tar 28 minuter in till Östra Station.

I spårets ena ände: KTH, Stockholms Universitet och Kungliga Djurgården. I andra änden: vikingabygd, ridskolor och moderna bostadskvarter. Från Vallentuna har du dessutom nära till både skärgården och Arlanda – om du av någon anledning vill lämna dina trygga hemkvarter.

Att köpa nyproduktion

Här leder vi dig genom de olika stegen i att köpa nyproduktion från Järntorget, från första steget när du anmält intresse för en bostad tills det är dags för dig att flytta in. Kanske stöter du på några nya begrepp som bokning, förhandsavtal, upplåtelseavtal och slutbetalning och har du frågor hjälper vi dig gärna.

Läs mer om köpprocessen

Ett tryggt köp

Hos oss kan du känna dig trygg i ditt bostadsköp. Om du som kund får problem med försäljningen av din nuvarande bostad skyddar Järntorgets trygghetspaket på flera sätt. Du får både ett skydd mot dubbla boendekostnader i upp till sex månader och ett tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten till din nya bostad.

Läs mer om trygghetspaketet

Garantier och försäkringar

Järntorget har lång erfarenhet av bostadsutveckling och har ett omfattande program av försäkringar och garantier för att göra bostadsaffären så trygg som möjligt för dig som kund.

Läs mer om våra garantier och försäkringar

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

I närheten